Tankinstallatie

Oliehandel de Pooter beschikt over een groot assortiment opslagtanks voor brandstof
Ze zijn verkrijgbaar in staal, polyethyleen en een combinatie van deze twee materialen: De Hybrid Tank.Wij kunnen deze uitstekend voor u verzorgen zodat u voldoet aan de nieuwste regelgeving voor milieu en veiligheid. Ook u oude tank kunnen wij voor u volgens de wettelijke regels laten afvoeren.

Dit alles door KIWA gecertificeerde bedrijven die de werkzaamheden die hierbij aan de orde komen op een zo correct mogelijke wijze voor ons verrichten. Ook aanverwante producten zoals een spill safe voor uw olievaten op te slaan of wanneer u een mobiele tankopslag wilt kunnen wij u ook hierin adviseren.

BT 1300 of 2500 FM 1300 of 2500 tank3 tank4

De ‘Hybrid Tank.’
Een bovengrondse tank voor diesel, smeerolie, afgewerkte olie, biodiesel en AdBlue. Een innovatieve, multifunctionele tank die de toekomst ver vooruit is. De tank bestaat uit een stalen buitenbak in C4 coating met een rotatiegegoten binnentank. De tank heeft ruim voldoende aansluitmogelijkheden, er kunnen diverse pompsets op aangesloten worden en hij is voorzien van een geïntegreerde vulpuntmorsbak.

Hybrid

Deze nieuwe Hybrid Tank heeft grote voordelen. Er gelden dezelfde plaatsingsvoorschriften als voor stalen tanks, hij is Kiwa gecertificeerd en 1 uur brandwerend. Ook zijn er geen water- en/of sludgemetingen nodig en ook geen interne inspectie na herkeur. Met de Hybrid Tank bespaart u al snel +/- 200,– euro op jaarbasis.
De tank is leverbaar in een 1.650 liter en 2.650 liter variant.
Deze nieuwe Hybrid Tank is een uiterst economische tank die voor velerlei doelen inzetbaar is.