Oliehandel

Onze oliehandel is actief in voornamelijk Zeeuws-vlaanderen en uiteraard ook in Zeeland. Hierbij levert Oliehandel & Tankstations Leo de Pooter alle motorbrandstoffen aan verscheidene groepen afnemers. Tevens leveren wij kant en klare pompinstallaties, kiwa goedgekeurde tanks en overige oliebenodigdheden. Daarnaast worden er ook gasflessen en industriële gassen van het merk Air Liquide geleverd voor zakelijke afnemers. De gasflessen die geleverd worden zijn gewone normale gasflessen en heftruck gasflessen.

Primagaz

Als officieel dealer van Primagaz bedienen wij ook heel Zeeuws-Vlaanderen met propaan. Hierbij is het mogelijk voor de particuliere en zakelijke afnemer om allerlei soorten gasflessen met propaan aan te schaffen van Primagaz.

Bijvoorbeeld de Primagaz Easy Blue Light Steel gasfles. Dit is een speciale gasfles die gemaakt is van een zeer licht materiaal. Hierdoor is dit een zeer handige gasfles voor de camping, keuken, terras, barbecue en boot aangezien het gemakkelijk kan mee worden genomen door het lichte gewicht. Deze fles is ook winterproof en is in 2 maten verkrijgbaar, in 6 KG en 9,5 KG.

Voor meer informatie en advies kunt u bij ons terecht bij het propaan afvulstation in Zaamslag.

Primagaz

Air Liquide

Oliehandel & Tankstations Leo de Pooter is officieel dealer van Air Liquide. Voor de zakelijke afnemer is hierdoor de mogelijkheid om een huurcontract af te sluiten met Air Liquide via Oliehandel & Tankstations Leo de Pooter. Dit geeft de mogelijkheid voor de afnemer om industriële gasflessen af te halen en te laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk voor zowel de zakelijke afnemer als de particuliere afnemer om gebruik te maken van ALbee industriële gasflessen. Dit zijn speciale industriële gasflessen die ideaal zijn voor klein verbruik. Het voordeel hiervan is dat er geen langdurige huur voor moet worden betaald. Eenmalige aanschaf en Air Liquide staat garant voor goeie kwaliteit bij de levering en na de aanschaf waarbij er garantie zit op de ALbee industriële gasflessen.

airliquide