Gasflessen

Gasflessen

Propaan afvulstation & Tankstations Leo de Pooter Zaamslag is specialist in gasflessen voor zowel particulier als zakelijke afnemers. Voor particuliere afnemers hebben wij verschillende gasflessen verkrijgbaar voor barbecue, camper, keuken, etc. Bij onze producten kunt u meer informatie vinden over welke gasfles voor u geschikt kan zijn. Daarnaast is het mogelijk om advies op te vragen telefonisch, per mail of u kunt langskomen bij ons propaan afvulstation in Zaamslag waar gasflessen in diverse maten met benodigdheden worden verkocht. Voor meer informatie over gasflessen, bekijkt u dan onze producten.

Voor zakelijke afnemers zijn er zowel normale gasflessen als heftruckgasflessen. Voor zakelijke afnemers is het dan ook mogelijke om deze gasflessen te leveren. Voor meer informatie kunt u zowel telefonisch als per email, contact met ons opnemen.

Primagaz

Als officieel dealer van Primagaz bedienen wij ook heel Zeeuws-Vlaanderen met propaan. Hierbij is het mogelijk voor de particuliere en zakelijke afnemer om allerlei soorten gasflessen met propaan aan te schaffen van Primagaz.
Primagaz

Bijvoorbeeld de Primagaz Easy Blue Light Steel gasfles. Dit is een speciale gasfles die gemaakt is van een zeer licht materiaal. Hierdoor is dit een zeer handige gasfles voor de camping, keuken, terras, barbecue en boot aangezien het gemakkelijk kan mee worden genomen door het lichte gewicht. Deze fles is ook winterproof en is in 2 maten verkrijgbaar, in 6 KG en 9,5 KG.

Voor meer informatie en advies kunt u bij ons terecht bij het propaan afvulstation in Zaamslag.